Stvari, ki jih ne narediva

Stvari, ki jih ne narediva - Andrés Neuman | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrés Neuman
DIMENZIJA
10,37 MB
IME DATOTEKE
Stvari, ki jih ne narediva.pdf
ISBN
2211316464546

OPIS

Včasih lahko tudi luskavica privede do rumenkastih nohtov. Bolj resna težava pa je lahko sindrom rumenih nohtov, kjer noht ne raste več v dolžino, ampak postaja vse bolj zadebeljen. Stvari, ki jih nikoli ne smete početi z avtomatskim menjalnikom | AUTODOC nasvetiAvtomatski menjalnik je trpežen in enostaven za upravljanje.Zagotavlja udobn... Kadar vas nekdo iskreno ljubi, vas bo sprejel takšne kot ste.

V zbirki Stvari, ki jih ne narediva so zgodbe zbrane v petih sklopih, pri čemer vsak sklop vsebuje pet zgodb. Sklopi so zelo premišljeno razdeljeni tematsko, tako se avtor v prvem posveča predvsem odnosu med moškim in žensko, v drugem sorodstvenim in ... Pet stvari, ki jih ne naredite po koncu zveze.

POVEZANE KNJIGE