Slovenija, Balkan, Evropa

Slovenija, Balkan, Evropa - Predrag Tašić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Predrag Tašić
DIMENZIJA
4,77 MB
IME DATOTEKE
Slovenija, Balkan, Evropa.pdf
ISBN
4414404874132

OPIS

Slovenijo, Balkan in Evropo lahko spremenijo na bolje le izobraženi posamezniki, ljudje, ki ne verjamejo v črno-belo resnico, ampak se iz dneva v dan učijo in poskušajo priti do novih drobtinic na poti spoznanja tistega, za kar bi rekli, da je najbolj blizu resnice.Komu ni v interesu takšno obnašanje oziroma nenehno izobraževanje človeka? Oblastem vseh barv in vseh svetovnonazorskih pogledov. In cerkvi, seveda. Človek mora biti vernik, mora verjeti v svojo cerkev in svojo stranko, ki jo voli vsaka štiri leta. Oblast in religija potrebujeta vernike, da bi lahko manipulirali z njimi. Svobodni posamezniki, ki mislijo s svojo glavo, so njuni največji sovražniki. Zato so ključni igralci pri ohranjevanju oblasti, tako pri religiji kot pri državi, mediji in novinarji, ki zlorabljajo zaupanje svojih bralcev, gledalcev in poslušalcev.

Zaradi pogostega spreminjanja cen svetujemo, da cene naftnih derivatov na posameznih bencinskih servisih preverite v AMZS mobilni aplikaciji. Srbijo, Hrvaško in Bosno in Hercegovino so v minulem tednu preplavile izpovedi igralk o spolnih zlorabah, ki so si že prislužile primerjavo z ameriškim gibanjem Jaz tudi (Me Too). Val je sprožila srbska igralka Milena Radulović, ki se je konec prejšnjega tedna izpovedala, da jo je večkrat zlorabil in posilil učitelj igre Miroslav Aleksić. Ena izmed pogosto navedenih trditev v širši strokovni javnosti veleva, da je Slovenija zaradi postsocialistične strukture svojega gospodarstva del vzhodne Evrope in Balkana.

534 likes. Balkan, politika, posel, življenje... Balkan je zgodovinsko in politično ime, ki opisuje jugovzhodno Evropo.Nekateri ga uporabljajo tudi kot zemljepisno ime za območje, ki obsega približno 550.000 km² in ima približno 53 milijonov prebivalcev..

POVEZANE KNJIGE