Senca v temi - 2. del

Senca v temi - 2. del - Sagy M. Lew | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sagy M. Lew
DIMENZIJA
9,51 MB
IME DATOTEKE
Senca v temi - 2. del.pdf
ISBN
2896214520034

OPIS

Senca v temi je roman s konca prejšnjega tisočletja, prežet je tudi z resničnim življenjem in resničnimi liki, povezanimi v izmišljeno zgodbo, ki nam jo vsiljuje vsakdan. Razne afere nam dokazujejo, da je zgodba blizu resnici. Lepa Maja je na pragu življenja in spoznava, da se je njeno življenje zapletlo, hudo zapletlo. Že kot otrok je bila odrinjena od prave družine, posvojena ... Če otrok zapusti očeta in mamo, brate in sestre in se znajde sredi tujega sveta, sam in zapuščen, je vedno razpet med dvema svetovoma, med domačim in tujim, med znanim in neznanim … Večno je izgubljen nekje globoko v sebi ...O AVTORJUSagy M. Lew je psevdonim avtorja, ki se s pisanjem ukvarja že od osnovnošolskih časov. Bilo mu je neke vrste hobi, kot igranje košarke. Svoja dela, ki so v obliki šolskih prostih spisov dobivala odlične ocene, je začel objavljati najprej v šolskih glasilih, nato še v nekaterih revijah in časopisih.Kot upokojeni policist pozna šokantne zgodbe, ozadja, tudi pokvarjenost karieristov v državni upravi. Vse to, kar navadni ljudje spremljajo kot afere, je spoznaval in občutil tudi na svoji koži in se boril, da bi se slišala in videla tudi druga plat. To je pa tako, kot bi pljuval v lastno skledo … In zato so in bodo tudi vsa njegova prihodnja dela morda še šokantnejša za mnoge, ki bi radi del svojega »uspešnega« obdobja za vedno pozabili.

Največje pomanjkanje električne energije v tednu dni je v temo zavilo velik del prestolnice kot tudi obsežna območja v najmanj 20 od skupno 23 zveznih držav. Mi in naši partnerji shranjujemo in/ali dostopamo do informacij v napravi, na primer piškotkov, in obdelujemo osebne podatke, kot so enolični identifikatorji in standardne informacije, ki jih naprava pošilja za individualno prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter vpoglede v ciljne skupine kakor tudi za razvoj in izboljšanje izdelkov. 20 A' Area della sorgente (rispetto alla direzione prevalente del vento) cm 2 21 Vgw Velocità di Darcy cm/anno 22 Ksat Conducibilità idraulica del terreno saturo cm/anno 23 I Gradiente idraulico adim. AMBIENTI APERTI/CONFINATI 24 Uair Velocità del vento cm/s 25 Ab Superficie ... Senca preteklosti je akcijski film, ki dvomi vase - v vsak svoj brutalni korak, v vsako svojo divjo potezo, v vsako svoje nasilno dejanje.

del Roman Senca v temi je roman s konca prejšnjega tisočletja, prežet je tudi z resničnim življenjem in resničnimi liki, povezanimi v izmišljeno zgodbo, ki nam jo vsiljuje vsakdan. O knjigi. Senca v temi je roman s konca prejšnjega tisočletja, prežet je tudi z resničnim življenjem in resničnimi liki, povezanimi v izmišljeno zgodbo, ki nam jo vsiljuje vsakdan.

POVEZANE KNJIGE