Pusti otrokom, naj se smejejo

Pusti otrokom, naj se smejejo - Azra Širovnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Azra Širovnik
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Pusti otrokom, naj se smejejo.pdf
ISBN
1312037040011

OPIS

Pusti otrokom, naj se smejejo je rahločutna, pronicljiva pripoved o čustvenem, duhovnem in telesnem zorenju mlade žene. Pravkar poročena Nerma se z možem Matjažem in sedemmesečnim dojenčkom preseli iz Ljubljane v zakotno mestece na slovenskem podeželju. Zakonca v novem okolju čaka vrsta preizkušenj na vseh življenjskih področjih: v službi, družbi in medsebojnem odnosu. Se bo Nermi in Matjažu posrečilo obvarovati ljubezen in zakon?Azra Širovnik je bila rojena v Banjaluki, že od študentskih let pa živi v Sloveniji, kjer je izdala sedem uspešnih in zelo priljubljenih romanov. Pusti otrokom, naj se smejejo je po nastanku med njenimi zgodnjimi besedili, prvič pa je bilo objavljeno leta 2015 v avtoričini materinščini. Za to izdajo je roman sama prelila v slovenščino.

Harlan Coben: Pogrešam te Nerma, mlado dekle, zaljubljeno v literaturo in poezijo, se iz rodne Bosne, kljub neznanju slovenščine, odpravi študirat ekonomijo v Ljubljano. S trma...

Pusti otrokom, naj se smejejo - Mestna knjižnica Ljubljana Artikel Trinajstletnemu Theodorju Deckerju se podre svet ko mu med terorističnim napadom v newyorškem Metropolitanskem muzeju umre ljubljena mama opotekanjem skozi ruševine oprime znamenite slike Lišček Carla Fabritiusa iz leta 1654 ki je nato njegova edina oporna točka življenju polnem razočaranj prevar preobratov in celo zločina Tretji roman Donne Tartt epski bildungsroman čudovit ... Med starši, predvsem mladimi mamicami, se pogosto pojavi razprava o tem, kdaj je otrok dovolj samostojen in zrel, da ga lahko za nekaj ur pustimo samega doma - brez skrbi, da si bo po nesreči kaj naredil, odprl vrata neznancem, ali celo odtaval od doma. Kako oceniti, kdaj otroku lahko toliko zaupamo, da smo lahko brez skrbi za njegovo varnost, tudi če nas ni kakšno uro doma? Pri založbi Sodobnost International je izšel roman Evalda Flisarja Zbiralec sanj, pri Mladinski knjigi pa roman Azre Širovnik z naslovom Pusti otrokom, naj se smejejo.

POVEZANE KNJIGE