Poletne počitnice

Poletne počitnice - Nina Bußmann | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Bußmann
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Poletne počitnice.pdf
ISBN
3360922251014

OPIS

Suspendirani učitelj matematike in fizike Schramm, pedanten, odljuden in osamljen moški, med delom na vrtu koplje tudi po samem sebi. Čeprav je natančen opazovalec drugih in sveta in čeprav se zdi, da se ima povsem pod nadzorom, da se počuti varnega v rutini, pa postaja z vsako stranjo očitneje, da v njegovih spominih in opažanjih zevajo velike luknje. Bralec se v spirali spusti v fragmente njegove preteklosti, zavrta vse globlje, toda neprestano le kroži okrog Dogodka, zaradi katerega je moral Schramm s šole. Roman se zato bere kot psihološka kriminalka, ki spretno stopnjuje napetost in bralcu ponuja vse vzroke – otroštvo zaznamovano z očetovo strogostjo, odraščanje v rivalstvu z bratom –, iz katerih pa mora sam izluščiti posledice. Tako kot se plevel razrase po Schrammovem vrtu, tako se med branjem počasi razrašča tudi občutek neizbežne in neizrekljive groze. O avtorju Nina Bußmann (1980) je študirala primerjalno književnost in filozofijo, živi in dela v Berlinu. Poletne počitnice so njen prozni prvenec.

Raziščite jo s kvalitetno turistično agencijo. V ponudbi imamo hotele in apartmaje skupaj z letalskim prevozom, ki so znižane do 30 %. POMEMBNO - PRED POTOVANJEM.

... Prijave za poletne aktivne počitnice bomo začeli zbirat v začetku aprila. Informacije: [email protected] .

POVEZANE KNJIGE