Onkraj Marsa in Venere

Onkraj Marsa in Venere - John Gray | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Gray
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Onkraj Marsa in Venere.pdf
ISBN
1180010944745

OPIS

V resničnem življenju ljubezensko razmerje ni prepuščeno le enemu partnerju, ampak obema.Začetek 21. stoletja je čas mnogih izzivov, hitrih sprememb in zapletenih razmerij. Vse to zahteva drugačno razumevanje odnosov, ljubezni in razlik med spoloma.Nova knjiga dr. Johna Graya prinaša sodobna spoznanja in današnji družbi prilagojene nasvete o tem, kako obogatiti odnose in kako živeti manj stresno ter bolj izpolnjeno življenje.Dr. John Gray je avtor uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere, najslavnejše knjige o odnosih vseh časov; v 50 milijonih izvodov in prevedeno v 45 različnih jezikov so jo prodali v 150 državah sveta. V preteklih štirih desetletjih je milijonom ljudi pomagal izboljšati medsebojne odnose, sporazumevanje med spoloma in zdravje. Upošteva svoje nasvete in je srečno poročen več kot trideset let.

Ključno spoznanje na katerem temelji pričujoča knjiga dr. Johna Graya Moški so z Marsa, ženske so z Venere je, da je različnost med ženskami in moškimi naravno stanje..

gray mladinska knjiga 2019 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, K temu nagovarja tudi dr. John Gray, svetovno znani ameriški terapevt in avtor uspešnic o odnosih, v svoji novi knjigi Onkraj Marsa in Venere..

POVEZANE KNJIGE