Odinovi volkovi

Odinovi volkovi - Giles Kristian | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giles Kristian
DIMENZIJA
10,90 MB
IME DATOTEKE
Odinovi volkovi.pdf
ISBN
9420012940026

OPIS

Hlepeli smo po drugačnem plenu: takem, ki ga ni mogoče ne izgubiti, ne ukrasti in ne sežgati …Krokar je z Vikingi pretrpel že marsikaj. Izgubili so tako dobre može kot težko pridobljeni zaklad. Toda v glavi severnjakov obstaja nekaj dragocenejšega od zlata in srebra, in to je slava – kajti to je tisto, kar bojevnik pusti za seboj, ko vdahne poslednji dih.Zdaj vikinška bratovščina, obogatena z novimi možmi, pluje proti Konstantinoplu, mestu, ki ga sami imenujejo Miklagard. Govori se, da se v njem kopičita bogastvo in slava, toda pot do tja vodi po neznanih in nevarnih vodah – od vetrovnih barij Camargue, mimo otoka Ibize vse do porušenih stavb nekoč mogočnega Rima.Krokar in volčji trop morata plačati visoko ceno za slavo, po kateri hlepita. Ulice Miklagarda so resda videti kot iz zlata, a se po njih pretaka tudi kri …Sklepni del vrhunske vikinške trilogije.

13.LERGA, Ruth M.. Ko se prebudi ljubezen, (Trije mušketirji, knj.

prvi mesec samo 1 eur. Volkovi Ovce in Volkovi je naš projekt s podjetjem Wizart, ki ga nameravamo razviti v risano franšizo, kot smo to naredili s franšizo Snežna kraljica.

POVEZANE KNJIGE