Neymar

Neymar - Dariusz Tuzimek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dariusz Tuzimek
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Neymar.pdf
ISBN
3246397682549

OPIS

Triletni Neymar da Silva Santos Júnior je vsako noč zaspal z žogo ob sebi. In ker si je žogo tudi vedno izbral za darilo, jih je doma imel kmalu več kot 50. Z njimi je preigraval soigralce – stole in mize, noge kavča pa so predstavljale vratnice prvega gola, ki ga je zadel.Zdaj z enako lahkoto preigrava največje nogometaše sveta na svetovno znanih stadionih. Zdi se, kot da je žoga prav prilepljena na njegovo nogo. Svoje navijače navdušuje z odlično tehniko, neverjetno hitrostjo, veličastnim preigravanjem in včasih s prav čarovniškimi triki.V knjigi boste izvedeli, kako se je Neymar naučil nogometa, kako in zakaj si je pridobil toliko oboževalcev, katere vrednote so mu najpomembnejše in zakaj je družina zanj tako pomembna.Dariusz Tuzimek je športni novinar, v prostem času pa kapetan nogometne ekipe poljskih novinarjev. Nogomet je že vseskozi del njegovega življenja, nadvse rad pa ga igra tudi s sinom.

februarja na pokalni tekmi z drugoligašem Caenom in po mesecu počitka še ni nared za nastope. Zaradi poškodbe gležnja je manjkal tudi pred 10.

I love Football ️⚽️ www.youtube.com/neymarjr www.instagram.com/neymarjr www.twitter.com/neymarjr Neymar, latest news & rumours, player profile, detailed statistics, career details and transfer information for the Paris Saint-Germain FC player, powered by Goal.com. Neymar, Brazilian football (soccer) player who was one of the most prolific scorers in his country's storied football history, helping Brazil win its first men's soccer Olympic gold medal in 2016. Domestically, he starred for Santos FC in Brazil, FC Barcelona in Spain, and Paris Saint-Germain in France. Latest on Paris Saint-Germain forward Neymar including news, stats, videos, highlights and more on ESPN Neymar has regularly suffered injuries at this stage of the season, missing Champions League eliminations against Real Madrid and Manchester United in 2018 and 2019, respectively, with fitness issues. Neymar injury update: PSG superstar returns to first-team training for the first time in a month.

POVEZANE KNJIGE