Neymar

Neymar - Dariusz Tuzimek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dariusz Tuzimek
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Neymar.pdf
ISBN
1123145819105

OPIS

Triletni Neymar da Silva Santos Júnior je vsako noč zaspal z žogo ob sebi. In ker si je žogo tudi vedno izbral za darilo, jih je doma imel kmalu več kot 50. Z njimi je preigraval soigralce – stole in mize, noge kavča pa so predstavljale vratnice prvega gola, ki ga je zadel.Zdaj z enako lahkoto preigrava največje nogometaše sveta na svetovno znanih stadionih. Zdi se, kot da je žoga prav prilepljena na njegovo nogo. Svoje navijače navdušuje z odlično tehniko, neverjetno hitrostjo, veličastnim preigravanjem in včasih s prav čarovniškimi triki.V knjigi boste izvedeli, kako se je Neymar naučil nogometa, kako in zakaj si je pridobil toliko oboževalcev, katere vrednote so mu najpomembnejše in zakaj je družina zanj tako pomembna.Dariusz Tuzimek je športni novinar, v prostem času pa kapetan nogometne ekipe poljskih novinarjev. Nogomet je že vseskozi del njegovega življenja, nadvse rad pa ga igra tudi s sinom.

Official Official channel of the Paris Saint-Germain and Brazilian National Team athlete Neymar Jr Neymar, Self: xXx: Return of Xander Cage. Neymar was born on February 5, 1992 in Mogi das Cruzes, São Paulo, Brazil as Neymar da Silva Santos Júnior.

februarja na pokalni tekmi z drugoligašem Caenom in po mesecu počitka še ni nared za nastope. Zaradi poškodbe gležnja je manjkal tudi pred 10.

POVEZANE KNJIGE