Mala knjiga velikega hujšanja

Mala knjiga velikega hujšanja - Bernadette Fisers | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernadette Fisers
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Mala knjiga velikega hujšanja.pdf
ISBN
9022433785848

OPIS

Mala knjiga, ki zadene bistvo velikega hujšanja.Bernadette Fisers je bila debela. Pravzaprav tako debela, da je zaradi tega tvegala zdravje. Le kaj bi se lahko pretežka 50-letna umetnica ličenja in mama sploh naučila od mlade, trendovske manekenke? Izkazalo se je, da marsikaj …Bernadette opisuje, kako je v 30 tednih izgubila 30 kilogramov. V eni uri boste na poti k vitkejšemu telesu in boljšemu zdravju tudi vi.

Pravzaprav tako debela, da je zaradi tega tvegala zdravje. Mladinska knjiga Dobre zgodbe, dobro življenje. Naslov: Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana E-naslov: [email protected] Telefon: 01 241 30 00 Brezplačna številka: 080 12 05 MALA KNJIGA VELIKEGA HUJŠANJA << prejšnji izdelek.

Cena: 17,99 evra. Soočena z napovedmi precej trpke prihodnosti se je 50-letna umetnica ličenja odločila, da bo svoji debelosti naredila konec. Bernadette Fisers - oglejte si vse knjige na Emka.si, Mala knjiga velikega hujšanja, The Little Book of Big Weightloss... Če ste siti odvečnih kilogramov in mučnih shujševalnih diet, preverite 31 preprostih pravil učinkovitega hujšanja, s katerimi je mama s 128 kilogrami v 30 tednih izgubila kar 30 kilogramov! Mladinska knjiga Dobre zgodbe, dobro življenje.

POVEZANE KNJIGE