Ljubezen pod krinko

Ljubezen pod krinko - Julie James | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen pod krinko.pdf
ISBN
5930199254828

OPIS

Jessica Harlow in John Shepherd, agenta FBI, imata skupno preteklost. Bila sta namreč sošolca – ali bolje rečeno nasprotnika, ki se nista prenašala. Šest let kasneje pa ju določijo kot partnerja v zelo zahtevni operaciji pod krinko.Za nobenega od njiju ne bi mogli najti slabšega časa za delo z najhujšim nasprotnikom. Jessica se je pravkar ločila od hollywoodskega producenta, zaradi česar išče možnost za nov začetek in v tej operaciji novo priložnost, da se dokaže.John pa je le še korak pred uresničitvijo življenjskih sanj, da bi postal del ekipe FBI za reševanje talcev. Če bosta hotela ujeti korumpiranega floridskega politika, bosta morala sodelovati. Vendar pa se, ko sta ujeta v snobovskem hotelu na plaži in prisiljena preživljati skupaj več časa, kot jima je ljubo, začnejo med njima kresati iskre ... najprej besedne, potem pa ...

Bila sta namreč sošolca - ali bolje rečeno nasprotnika, ki se nista prenašala. Ljubezen pod krinko (The Thing About Love) knjiga avtorja/ice Julie James. Dobiš jo na Book Depository.

Ob Sandri Bullock, ki je tudi producentka filma, v Lepotici pod krinko nastopata še prekaljena televizijca William Shatner in Candice Bergan. Ljubezen kapital: operni šentflorjanizem pod uporniško krinko × Zapri. Kliknite za naročilo: Tiskane izdaje Digitalni paketi.

POVEZANE KNJIGE