Ljubezen pod krinko

Ljubezen pod krinko - Julie James | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen pod krinko.pdf
ISBN
4647410879158

OPIS

Jessica Harlow in John Shepherd, agenta FBI, imata skupno preteklost. Bila sta namreč sošolca – ali bolje rečeno nasprotnika, ki se nista prenašala. Šest let kasneje pa ju določijo kot partnerja v zelo zahtevni operaciji pod krinko.Za nobenega od njiju ne bi mogli najti slabšega časa za delo z najhujšim nasprotnikom. Jessica se je pravkar ločila od hollywoodskega producenta, zaradi česar išče možnost za nov začetek in v tej operaciji novo priložnost, da se dokaže.John pa je le še korak pred uresničitvijo življenjskih sanj, da bi postal del ekipe FBI za reševanje talcev. Če bosta hotela ujeti korumpiranega floridskega politika, bosta morala sodelovati. Vendar pa se, ko sta ujeta v snobovskem hotelu na plaži in prisiljena preživljati skupaj več časa, kot jima je ljubo, začnejo med njima kresati iskre ... najprej besedne, potem pa ...

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* K. C.

Za nobenega od njiju ne bi mogli najti slabšega časa za delo z najhujšim nasprotnikom. Vodilne organizacije za človekove pravice so se odzvale na odločitev madžarskega parlamenta. Direktor Amnesty International na Madžarskem David Vig je dejal, da je to črn dan za pravice skupnosti LGBTQ in za človekove pravice."To so samo zadnji diskriminatorni, homofobni in transfobni zakoni, ki so jih na hitro sprejeli pod krinko epidemije covida-19." Po naporni preobrazbi mora Gracie igrati vlogo mis in agentke FBI-ja, ne da bi se pri tem izdala.

POVEZANE KNJIGE