Kralj z umazanimi nogami

Kralj z umazanimi nogami - Sally Pomme Clayton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Pomme Clayton
DIMENZIJA
5,89 MB
IME DATOTEKE
Kralj z umazanimi nogami.pdf
ISBN
5321922825747

OPIS

Kralj bi bil najbolj srečen kralj, če se ne bi bilo treba umivati. Tega res ni maral, umil se ni že vse leto! Da je pošteno smrdel, nazadnje še sebi, si lahko mislite. Pa se je odločil in se okopal v bližnji reki, ampak.... Da je le stopil iz reke, že so bile noge spet umazane. Kako bi se rešil te nadloge?Duhovita zgodba o mogočnem kralju in drobnem, pomembnem izumu za človeštvo.

Kralj z umazanimi nogami: Sally Pomme Clayton - Mestna knjižnica Ljubljana Kralj z umazanimi nogami - kviz: Povzetek oziroma navodila: Priredba indijske duhovite zgodbe o mogočem kralju in drobnem, pomembnem izumu za človeštvo. V angleščini jo je zapisala zbirateljica in pripovedovalka ljudskih zgodb Sally Pomme Clayton, ilustrirala Rhiannon Sanderson. Kralj z umazanimi nogami ; Zoom Kralj z umazanimi nogami .

21,70 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

POVEZANE KNJIGE