Koledar 2018

Koledar 2018 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,57 MB
IME DATOTEKE
Koledar 2018.pdf
ISBN
5219690039714

OPIS

Kakor vsako leto tudi letošnji Koledar prinaša sveženj zanimivega branja iz Koroške. Kar nekaj prispevkov govori o slovenski kulturni dediščini na Koroškem, o kozolcih, ledinskih in hišnih imenih in o Slovenski cerkvi na Dobraču.Znani pravnik Rudi Vovk piše o slovenščini v koroški deželni ustavi in skorajda iracionalni debati, katero mesto ima slovenščina na Koroškem. V Koledarju pa se spominjamo tudi ustanovitve Slovenske gimnazije pred 60 leti, 70. obletnice izida prvega povojnega knjižnega daru, ki ga je izdala Mohorjeva v Celovcu, 100. obletnice majniške deklaracije ter znamenitih koroških osebnosti: Matija Ahaclja, Rudolfa Blümla, Lamberta Ehrlicha idr.

2020. Članica lahko začne izpitno obdobje prej oziroma ga podaljša.

januar 2021 Ali lahko vaše podatke uporabimo za prilagajanje oglasov za vas? Naši partnerji bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in merjenje oglasov. Mohorjev koledar 2018 vstopa v 160. leto izhajanja in se tako kot vsakoletna knjižna izdaja ponaša z najdaljšim izročilom na Slovenskem, pa tudi v Evropi nima dosti tekmecev.

POVEZANE KNJIGE