Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Kako mi je Skrivnost spremenila življenje - Rhonda Byrne | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rhonda Byrne
DIMENZIJA
5,8 MB
IME DATOTEKE
Kako mi je Skrivnost spremenila življenje.pdf
ISBN
7829358041552

OPIS

Svetovni fenomen, ki je spremenil milijone življenj.Vse od prve izdaje pred desetletjem je uspešnica Skrivnost avtorice Rhonde Byrne navdihnila nešteto bralcev, ki so javnosti zaupali resnične zgodbe o tem, kako se je njihovo življenje čudežno obrnilo na bolje.Knjiga Kako mi je Skrivnost spremenila življenje predstavlja zbirko najmočnejših, najprisrčnejših in najbolj poživljajočih zgodb v nadvse navdihujoči zbirki. Vsaka zgodba je pristna pripoved o poti, ki vodi do uspeha na vseh področjih življenja, naj gre za denar, zdravje, zvezo, odnose, ljubezen, družino, kariero in še veliko več. Ljudje v tej knjigi vedno znova pričajo o tem, da nihče ni prikrajšan za svoje sanjsko življenje.Rhonda Byrne je ustvarila Skrivnost, dokumentarni film, ki je leta 2006 preplavil svet in spremenil na milijone življenj ter zanetil svetovno gibanje. Še istega leta je izdala knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in je še danes ena najdlje prodajanih uspešnic v tem stoletju. Napisala je še tri knjige, in sicer Moč leta 2010, Čarobnost leta 2012 in Junak leta 2013.

Spoznali boste, kdo ste v resnici. Spoznali boste resnično veličastnost, ki vas pričakuje v življenju. Knjiga, ki je zajela vse moje takratne težave in avtor, ki je to vse opisal na enostaven, razumljiv način.

Bil je kakor strel v srce, ko ni imel nobenega namena, da bi mi pomagal. »Naredi splav ali pa ga vzgajaj sama," je dejal. X: Generacija, ki je spremenila svet: Čudaki bodo podedovali svet X: The Generation That Changed The World: The Geek Shall Inherit The Earth.

POVEZANE KNJIGE