Izgubljeni čas ljubezni in snega

Izgubljeni čas ljubezni in snega - Jennifer Laam | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Laam
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni čas ljubezni in snega.pdf
ISBN
5394034529434

OPIS

Ljubezenska zgodba, ki jo je napisalo življenje enega največjih romantičnih avtorjev – Aleksandra Sergejeviča Puškina. Natalija Gončarova je bila že pri rosnih šestnajstih letih osupljivo lepa in intelektualno razvita ženska. Na svojem prvem javnem plesu v času božiča leta 1828 je pritegnila pozornost najslavnejšega ruskega uporniškega pesnika.Natalijo je v hipu očarala njegova energija in veselje do življenja, še hitreje pa jo je v vrtinec povleklo njegovo dvorjenje, in tako se je kmalu znašla v zakonu s strastnim pesnikom, ki je bil nagnjen k še silovitejšim izbruhom ljubosumja.Kaj kmalu so zlobni jeziki in obrekovanja na dvoru ruskega carja prisilili Aleksandra, da brani svojo, pa tudi Natalijino čast v dvoboju, za katerega vemo, da se je zanj tragično končal.Jennifer Laam v svojem osupljivem romanu \\'Izgubljeni čas ljubezni in snega\\' pomaga Nataliji predstaviti njeno plat te ljubezenske zgodbe, ki pod spretnim avtoričinim peresom zaživi pred bralcem - prepričljivo upodobi njen notranji boj, da bi zase in za moža ustvarila izpolnjeno življenje, kljub nevarnim in zlobnim intrigam glamuroznega dvora.»Pretresljiva zgodba, v kateri je odlično predstavljena Puškinova žena Natalija. Zelo rahločuten in spretno napisan roman ... ki vas bo gotovo očaral.« – Hazel Gaynor

Read 98 reviews from the world's largest community for readers. Ljubezenska zgodba, ki jo je napisalo življenje en... Nahajate se tukaj: Domov » Priporočamo » Knjige » Leposlovje » Zgodovinski in vojni romani » Izgubljeni čas ljubezni in snega Zaloga Izgubljeni čas ljubezni in snega Jennifer Laam v svojem osupljivem romanu 'Izgubljeni čas ljubezni in snega' pomaga Nataliji predstaviti njeno plat te ljubezenske zgodbe, ki pod spretnim avtoričinim peresom zaživi pred bralcem - prepričljivo upodobi njen notranji boj, da bi zase in za moža ustvarila izpolnjeno življenje, kljub nevarnim in zlobnim intrigam glamuroznega dvora. Izgubljeni čas ljubezni in snega - Jennifer Laam 7,00 € 6,00 Dodaj v košarico [email protected] - Nan McCarthy € 10,00 See what your friends are reading.

Samuraj Shusaku Endo. Temne sile Britanije Simon Scarrow ... Založnik o knjigiBritanska novinarka in kolumnistka Dolly Alderton nam v knjigi Vse, kar vem o ljubezni razkrije, kako je (za las) preživela svoja dvajseta.Brez zadržkov pripoveduje o slabih zmenkih in zanikrnih najemniških stanovanjih, o srčnih bolečinah in ponižanjih, predvsem pa o prijateljicah, ki so ji vse to pomagale preživeti.

POVEZANE KNJIGE