Izgubljeni čas ljubezni in snega

Izgubljeni čas ljubezni in snega - Jennifer Laam | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Laam
DIMENZIJA
9,46 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni čas ljubezni in snega.pdf
ISBN
6590513620663

OPIS

Ljubezenska zgodba, ki jo je napisalo življenje enega največjih romantičnih avtorjev – Aleksandra Sergejeviča Puškina. Natalija Gončarova je bila že pri rosnih šestnajstih letih osupljivo lepa in intelektualno razvita ženska. Na svojem prvem javnem plesu v času božiča leta 1828 je pritegnila pozornost najslavnejšega ruskega uporniškega pesnika.Natalijo je v hipu očarala njegova energija in veselje do življenja, še hitreje pa jo je v vrtinec povleklo njegovo dvorjenje, in tako se je kmalu znašla v zakonu s strastnim pesnikom, ki je bil nagnjen k še silovitejšim izbruhom ljubosumja.Kaj kmalu so zlobni jeziki in obrekovanja na dvoru ruskega carja prisilili Aleksandra, da brani svojo, pa tudi Natalijino čast v dvoboju, za katerega vemo, da se je zanj tragično končal.Jennifer Laam v svojem osupljivem romanu \\'Izgubljeni čas ljubezni in snega\\' pomaga Nataliji predstaviti njeno plat te ljubezenske zgodbe, ki pod spretnim avtoričinim peresom zaživi pred bralcem - prepričljivo upodobi njen notranji boj, da bi zase in za moža ustvarila izpolnjeno življenje, kljub nevarnim in zlobnim intrigam glamuroznega dvora.»Pretresljiva zgodba, v kateri je odlično predstavljena Puškinova žena Natalija. Zelo rahločuten in spretno napisan roman ... ki vas bo gotovo očaral.« – Hazel Gaynor

Da opaziš lepoto, ki je je vse polno in ki je vedno vsem na voljo. Ljudje so se ustavljali, občudovali, tu in tam se je kdo celo nasmehnil… Vse je postalo preprosto in lahko.

Drobne trenutke, da se ustaviš, obmiruješ in… opaziš. Da opaziš lepoto, ki je je vse polno in ki je vedno vsem na voljo.

POVEZANE KNJIGE