Hygge

Hygge - Meik Wiking | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meik Wiking
DIMENZIJA
6,14 MB
IME DATOTEKE
Hygge.pdf
ISBN
2260499360274

OPIS

Zakaj so nekateri ljudje srečnejši od drugih? Danci veljajo za najsrečnejši narodna svetu. Glavni razlog je njihov način življenja oziroma hygge.Hygge lahko začutite in takoj prepoznate. Gre za tisti prijetni občutek, ko se nakavču stiskate s svojimi najbližjimi ali za mizo jeste kaj dobrega z najtesnejšimiprijatelji. Skriva se v svežih jasnih jutrih, ko skozi okno prihaja ravno pravasvetloba. A ni omejen samo na bivanje v počitniški hišici, srkanje irske kavena jadrnici in posedanje pred toplim ognjiščem. Lahko ga imamo in smemoga imeti tudi na delovnem mestu. Najboljši čas za izražanje sloga hygge pa jeravno praznični predbožični in božični čas.Slog hygge spodbuja k polnemu oživljanju in ohranjanju trenutkov.Na slog hygge pa se nihče ne spozna bolje kot Meik Wiking, direktor Inštitutaza srečo v Kobenhavnu, ki že dolga leta proučuje umetnost življenja in uživanjapo dansko. S to čudovito in navdihujočo knjigo vam bom pomagal najtipristno zadovoljstvo, pa naj gre za izbiro pravih svetil in načrtovanje večerje,pripravo nujne opreme za hygge ali celo za slog oblačenja.Knjiga je že več kot eno leto na lestvici najbolje prodajanih knjigv Veliki Britaniji ter v mnogih od več kot 30 držav, kjer je bila prevedena.

If you're really going to 'do it like the Danes' when you're here, then you should consider renting a holiday cottage! They are, quite simply, a Danish obsession. We hygge in our holiday homes.

It's not hygge if we're in the same room and you're doing something and I'm doing something else and we're not connected. Hygge is created when you do things together.

POVEZANE KNJIGE