Hčerka trgovca s svilo

Hčerka trgovca s svilo - Dinah Jefferies | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dinah Jefferies
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Hčerka trgovca s svilo.pdf
ISBN
7077435763443

OPIS

Nepozabna zgodba o ženski, razpeti med dva svetova.Francoska Indokina leta 1952. Osemnajstletna Nicole, pol Francozinja, pol Vietnamka, po materini smrti živi v senci lepe starejše sestre Sylvie. Oče Sylvie prepusti celotno družinsko podjetje za trgovanje s svilo, Nicole pa samo staro opuščeno trgovino v vietnamski četrti Hanoja.Toda v deželi divjajo boji in uporniki poskušajo na vsak način končati francosko vladavino. Nicole se prvič v življenju zave pokvarjenosti francoske kolonialne oblasti, in odkritje, da je vpletena tudi njena družina, jo do konca pretrese. Zdi se, da ji Tran, zloglasni vietnamski upornik, ponuja popolno rešitev iz težav, toda skrivnostni ameriški trgovec Mark je moški, o katerem je vedno sanjala. Komu naj zaupa v svetu, v katerem ni nihče to, kar se zdi?

Celostni razvoj otroških možganov : 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov: Siegel, Daniel J. 3 Rastem s knjigo 2020/21.

Kratkotrajne sanje Jakoba Vossa Matthias Göritz. SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani. Hčerka je odgovorila:"Stara sem 35 let in še vedno živim s svojimi starši.

POVEZANE KNJIGE