Drobtine iz mišje doline

Drobtine iz mišje doline - Anja Štefan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Anja Štefan
Drobtine iz mišje doline.pdf

Alenka Sottler je ena naših najbolj priznanih in nagrajevanih slikark in ilustratork (prejela je tudi mnogo mednarodnih nagrad – denimo zlato medaljo Združenja ilustratorjev v New Yorku). Za antologijo Svet je kakor ringaraja je Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pripovedovalka, napisala nekaj pesmi o miškah. Alenka Sottler pa jih je enkratno upodobila.

11. 2020 Pismo moji igralki Nataši Barbari Gračner.

In ker so v tej knjigi »doma« miši, se porajajo pesmice iz mišjega sveta. Alenka Sottler, ena naših najbolj priznanih in nagrajevanih slikark in ilustratork, pa jih je enkratno upodobila. Nedelce: Drobtine iz mišje doline.