Domače jedi

Domače jedi Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Domače jedi.pdf
ISBN
6363796943097

OPIS

Zbranih je 140 najboljših receptov slovenskih gospodinjstev. Vse jedi je za knjigo pripravil Andrej Goljat in vsaka je tudi na fotografiji. Knjiga lahko služi kot zapiski maminih, očetovih in babičinih receptov. Vsem nam lahko popestri jedilnike (skupine jedi: juhe, predjedi, enolončnice, mesne jedi, ribe, zelenjavne jedi, solate, krompirjeve jedi, močnate jedi, testenine in sladice).

Tudi za parkiranje vašega jeklenega konjička nebo težav, saj imajo urejeno veliko parkirišče. V knjigi receptov Domače jedi poleg tovrstnih klasik najdemo številne juhe, predjedi, enolončnice, mesne in zelenjavne jedi, ribe, solate, krompirjeve in močnate jedi, testenine in sladice; nekatere, kot so bile nekoč, druge malo posodobljene, vse pa izvrstne. Skupaj več kot 130 receptov, pos premljenih s fotografijami, poskrbi za vsak ... A brez skrbi, eksperimentirajmo z okusi in prav nič ni narobe, če kuhamo malce po svoje, da bomo le siti in zadovoljni.

Odlično pripravimo prekajen jezik z ... Za domače jedi. Prikazovanje 29-56 od 56 rezultatov.

POVEZANE KNJIGE