DOCAT: Kaj storiti?

DOCAT: Kaj storiti? Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,76 MB
IME DATOTEKE
DOCAT: Kaj storiti?.pdf
ISBN
4204835207612

OPIS

DOCAT je pljudna predstavitev družbenega nauka katoliške Cerkve. Razdeljen je na 12 poglavij, ki obravnavajo vsa najpomembnejša področja družbe kot celote. Še posebej nagovarja mlade in jih usmerja, da delujejo po maksimah resnice, pravičnosti in ljubezni. V DOCAT-u predstavljen družbeni nauk ne prihaja od tega ali onega papeža niti od tega ali onega učenjaka. Temveč, kot pravi papež Frančišek, prihaja iz srca evangelija, prihaja od Jezusa samega. Saj je Jezus Božji družbeni nauk.

Veliko ljudi dvomi pred posvojitvijo psa, če živi v majhnem stanovanju ali nima vrta, na katerem bi lahko tekel. To je razumljivo in odgovorna praksa, ki bi jo moral storiti kdorkoli, preden žival vzame s seboj v svoj dom..

On namreč dela nekaj, česar noben človek sam iz sebe ne more: v Kristusovem imenu izgovarja besedo odpuščanja nad na-šimi grehi in tako og po njem spreminja stanje našega življenja. Nad kru- Glej datoteke za pse "Kaj storiti, če moj pes umre" je nekaj, česar noben lastnik in ljubitelj živali ne želi imeti za zdravljenje in to je, da nas včasih, po letih družbe, smrt hišnega ljubljenčka preseneti, tudi ko vidimo, kako starost ga je dosegla .

POVEZANE KNJIGE