Assassin's creed. Pod črno zastavo

Assassin's creed. Pod črno zastavo - Oliver Bowden | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Assassin's creed. Pod črno zastavo.pdf
ISBN
8143635507735

OPIS

Piše se zlata doba piratstva, ko po odprtem morju sejejo strah zloglasni pirati. Zlatu in burnim dogodivščinam na sedmih oceanih se ne more upreti niti mladi angleški ovčerejec iz Bristola Edward Kenway. Ko napadejo njegovo domačijo, ne vidi drugega izhoda, kakor da odpluje v svet. Prav kmalu se uveljavi kot eden najnevarnejših piratov.Nenehno pa ga spremljata pohlep in izdajstvo. Ko naleti na zaroto, ki grozi uničiti vse, kar mu je ljubo, se ne more upreti skušnjavi po maščevanju. Nezadržno ga potegne v sredo že stoletja trajajočega boja med redoma morilcev in templjarjev.

Xbox ONE / PlayStation 4 Skladem 799 Kč. 399 Kč JRC Bazar.

... Nadaljevanje uspešnice, ki temelji na igri Assassin's Creed. Pod črno zastavo (Black Flag) knjiga avtorja/ice Oliver Bowden.

POVEZANE KNJIGE