Zvezdne pravljice

Zvezdne pravljice - Matic Slapšak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matic Slapšak
DIMENZIJA
5,83 MB
IME DATOTEKE
Zvezdne pravljice.pdf
ISBN
9666441216761

OPIS

Potopite se v čarobni svet, v katerem živijo palčki zaspančki, duda, ki gre sama na potep, pa vedno lačna mravljica in pingvina Tinka in Albin. Preverite, kaj se dogaja v Panovem gozdu. Kako poje Miška Milka. Če je jabolko našlo svojo mamo. Zdrznite se ob zgodbi deklice Vite, ki se je spravila na zlobnega kralja Tarasa. Pokukajte v Božičkovo hišo in v živalski vrt, v katerem vlada zmešnjava. In če ne veste, kako sta Sonce in Luna dobila ime, boste izvedeli tudi to.

Praznični decembrski in zimski dnevi so čas, ki ga naši najmlajši doživljajo še na prav poseben način. Leteti na krilih otroške domišljije je lahko, isto letenje ohranjati ... Veseljak.si, radio in televizija slovenske narodno-zabavne in zabavne glasbe.

Ve pa, da ni prebral vseh. Še ... Prav zato - JA, tudi meditacija lahko v tem obdobju otrokom pomaga.

POVEZANE KNJIGE