Zakaj je vredno živeti

Zakaj je vredno živeti - Matt Haig | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matt Haig
DIMENZIJA
3,97 MB
IME DATOTEKE
Zakaj je vredno živeti.pdf
ISBN
5023131587119

OPIS

Kaj pomeni, da se počutiš resnično živega?Matt Haig je pri štiriindvajsetih zbolel za depresijo. Zakaj je vredno živeti je Mattova odkrita izpoved, kako je prebrodil krizo, premagal najpogostejšo duševno bolezen, ki ga je skoraj pokončala, in se naučil spet živeti. Z občutkom in iz lastnih izkušenj nam sporoča, kako kar najbolje izkoristiti svoj čas na zemlji in zakaj je vredno živeti.Knjigo sem napisal, ker najbolj obrabljeni klišeji vendarle veljajo. Čas dejansko celi rane. Na koncu predora je vendarle luč, čeprav je ne vidimo. Besede pa resnično lahko osvobajajo.»Drobna mojstrovina, ki bo morda komu rešila življenje« Joanna Lumley

Takole pravi: »Ko berem Jobovo knjigo, vem, da jo je Jehova v Sveto pismo dal zapisati z razlogom. Zato je pa tudi po mojem mnenju nasmeh eden izmed razlogov, zakaj je vredno živeti. Vir slike: Pixabay: Obstoj; Vsak človek je poseben, vsak človek ima pravico do življenja.

Eden od znakov depresije je občutek, da nimaš nobenega upanja, nobene prihodnosti. Kot predor, ki je zadelan na obeh koncih.

POVEZANE KNJIGE