Torte

Torte - Alma Rekić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma Rekić
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Torte.pdf
ISBN
5215474001619

OPIS

Predgovor avtorice:Vedno sem si želela deliti znanje, ki sem ga pridobivala z leti. Moja želja je bila izdati knjigo. In k temu cilju me je pripeljala prijateljica Erna, katera me je 3 leta priganjala in priganjala in na koncu prignala do tega,da sem končno odprla računalnik in si rekla: zdaj je pa res že čas. Seveda prva misel je bila, s čim začeti? Z nasmeškom sem prisluhnila sebi in si rekla, s tem kar preprosto obožuješ, sladice. Tako da je bil odgovor, prva knjiga bo o tortah. In tako je počasi pričela nastajati stran po stran, izdelava tort ena za drugo ... in vedno bolj sem prihajala do tega da celo uživam zraven. Pričele so nastajati zanimive kombinacije in okusi. Moje življenje je kulinarika. Vse se vrti okoli nje. Neskončna ljubezen do hrane je nekaj neverjetnega,je nekaj kar zadovolji vse čute. Ljubezen do hrane združuje ljudi. Veliko je kuharskih imen ki so mi bila vodilo skozi mojo kariero. Veliko smernic,ki te lahko tudi malce zmedejo. Zato vsak umetnik ima svojo smer po kateri je prepoznaven. Da sem vzljubila slaščičarstvo, sem hvaležna nekaterim ljudem,a zahvala za vso podporo, znanje, vzpodbudo in pomoč, ki je preraslo v čudovito prijateljstvo, ki mi pomeni ogromno gre moji stanovski kolegici Alenki Kodele.

... Torte so narejene izključno iz dnevno svežih sestavin - sveže smetane, sadja in jajc. Hišna specialiteta je sladoledna torta, sestavljena iz treh slojev izvrstnih slaščic.

Klasična krompirjeva musaka. 50 idej za zajtrke in večerje - za odrasle in malčke.

POVEZANE KNJIGE