Šest let imam

Šest let imam - A. A. Milne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
A. A. Milne
DIMENZIJA
5,70 MB
IME DATOTEKE
Šest let imam.pdf
ISBN
3647202260595

OPIS

Le kdo ne pozna medveda Puja, enega najbolj prisrčnih knjižnih junakov vseh časov, ki še vedno navdušuje milijone bralcev po vsem svetu? Pu in Christopher Robin sta se znašla tudi med platnicami te klasične pesmarice za otroke, ki je luč sveta ugledala le leto dni po izidu prvih Pujevih dogodivščin (1927).V knjigi je petintrideset pesmi za otroke, ki bodo s humorjem, modrostjo, neizmerno domišljijo in ljubkostjo osvojile tudi odrasle.

Ten sice zrušil předchozí rozsudek pražského městského soudu, protože nesouhlasil s právní kvalifikací, tresty však rozdal totožné. Intervju z Mirjano Medojević, ki je kot gledališka režiserka, igralka in dramatičarka močno zaznamovala slovenski dramski teater zadnjih šest let, je nastal lani poleti.Bob je bil v kontekstu njenega odgovora na vprašanje, kako kot Črnogorka vidi Slovence? "Kot svoje, ampak ne na način, da si vas lastim. Voditeljica se dobro zaveda, česa je zmožna, tudi s svojim glasom. Da ga je mogoče zelo dobro oblikovati oziroma preoblikovati, pa se je naučila tudi s svojim delom.

Področje njenega dela je analitično usmerjena in razvojno-analitična ... Imam srečen zakon a se zapletam s sodelavcem. ...

POVEZANE KNJIGE