Ripley - saj ni res, pa je!

Ripley - saj ni res, pa je! - Geoff Tibballs | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Geoff Tibballs
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Ripley - saj ni res, pa je!.pdf
ISBN
5957721018978

OPIS

Vse je res, pa če verjamete ali ne!To je knjiga, ki bo bralce osupnila vse od prve do zadnje strani. Vsebuje fotografije, ob katerih se naježi koža, neverjetne zgodbe in komaj verjetna dejstva ter prinaša ure in ure zabave za vse, ki obožujejo neverjetne in čudaške svari. Vsakič ko jo boste vzeli v roke, boste izvedeli nekaj novega.Iz vsebine med drugim:- menih, ki hodi po vodi,- ženska, ki se prehranjuje s pesko,- tele, ki je prišlo na svet s petimi ustiin še več neverjetnih stvari - a vendar so vse resnične!

... Med ljudmi je bil enako priljubljen kot njegova rubrika Saj ni res, pa je!, ki jo je ustvarjal za različne časopise. Danes, že skoraj sedemdeset let po Ripleyjevi smrti, njegov svetovni imperij obsega številne muzeje, akvarije, zaklete hiše Haunted Adventures, zabaviščne parke, skladišča z zanimivimi predmeti, fotografijami in risbami ... Pokažite, kaj zmorete vi! To je knjiga, ki bo bralce osupnila vse od prve do zadnje strani.

Po njegovih ocenah je koalicijo zelo strah, saj sicer "ne bi bili tako surovi odzivi". Saj ni res, kaj pa če je ? 67 všečkov. Neverjetne stvari, za katere je prav, da vemo za njih, da jih lahko zavestno izključimo iz svojega življenja kot so: navade, uporaba, apatično sprejemanje. Saj ni res, pa je: Avstrijke pred SP ostale še brez ene smučarke Vir SiOL; 06.02.2021 18:17 7 Avstrijska ženska reprezentanca v alpskem smučanju je doživela nov udarec pred svetovnim prvenstvom v italijanski Cortini d'Ampezzo.

POVEZANE KNJIGE