Razstrupljanje: detoks

Razstrupljanje: detoks - Lucie Reynier | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucie Reynier
DIMENZIJA
5,38 MB
IME DATOTEKE
Razstrupljanje: detoks.pdf
ISBN
5292713965941

OPIS

Ekskluzivno in popolnoma edinstveno celostno razstrupljanje, ki zajame in poskrbi za VSE, z odločnim poudarkom na popolni varnosti za tvoje ženske hormone. Januarja se veliko ljudi odloči za hujšanje in razstrupljanje. Ko govorimo o razstrupljanju, se najprej spomnimo na ledvice in jetra.

Pomagajte telesu in mu vsaj enkrat letno privoščite kakovostno razstrupljanje. Blazinice Detox™ Obliži so narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa, katerih uporaba je v konvencionalni medicini znana že stoletja in se njihova uporaba prenaša iz generacije v generacijo.. Obliži so enostavni za uporabo; pred spanjem enostavno namestite obliže na podplate nog in jih zjutraj odstranite.Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj. Spletni lekarnar svetuje Nova detox obliži za detoksifikacijo, 10x2 obliža Razstrupljanje telesa pod zdravniškim vodstvom.

POVEZANE KNJIGE