Prebujena družina

Prebujena družina - Shefali Tsabary | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shefali Tsabary
DIMENZIJA
6,34 MB
IME DATOTEKE
Prebujena družina.pdf
ISBN
7886812540177

OPIS

Prebudimo se, ko se zavemo, kdo smo v resnici. Ob tem zavedanju spoznamo, kako osvobajajoče je, če smo pristni – resnični, namesto takšni, kot bi morali biti, ali takšni, kot hočejo drugi. Ko se povežemo s svojim neodvisnim duhom, postane ustvarjanje prostora, v katerem se lahko naši otroci povežejo s svojim duhom, ključna starševska naloga.Vsi smo sposobni vzgojiti otroke, ki so odporni in povezani s svojimi čustvi. Vendar številnim med nami ne uspeva, ker smo zaslepljeni od sodobnih, napačnih predstav o vzgoji in nas ovirajo naše notranje omejitve. V Prebujeni družini avtorica ponuja predloge za negovanje odnosa z otroki, da bodo ti vzcveteli in v popolnosti razvili svoje sposobnosti; še več, ponuja načrt, kako se lahko preobrazite vi in postanete mirnejši, sočutnejši ter modrejši.Prebujena družina vas bo popeljala prek strahov in utvar o vzgoji ter vam pomagala, da postanete starši, kakršni si želite biti: polno prisotni in ozaveščeni. Opremila vas bo s koristnimi in priročnimi strategijami, ki so podane prek resničnih primerov iz avtoričine terapevtske prakse.Korenit preobrazbeni načrt za starše, kako vzgojiti najboljše in najpristnejše otroke, ki ga je napisala najbolje prodajana avtorica New York Timesa, priznana klinična psihologinja in terapevtka dr. Shefali Tsabary.

Del kampanje je videospot, v katerem pojoče nakupovalne vrečke svoje lastnike opozarjajo, naj ob nakupovanju mislijo na planet. Družina in računalnik. Dandanes postaja .

tsabary uČila int. 2017 revolucija v starŠevstvu, poŠtnino plaČa kupec, moŽna je Kampanja Prebujena generacija, ki je zamišljena kot nekakšen alarm sedanji generaciji in je del kažipota k Evropi, gospodarni z viri, o katerem smo pisali v prejšnji izdaji.Namen kampanje je spodbuditi potrošnike, naj gospodarno ravnanje z viri postane vsakdanja navada, kot na primer umivanje zob. DRUŽINA družba za založniško, časopisno in informacijsko dejavnost, Ljubljana, d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana.

POVEZANE KNJIGE