Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji

Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji - Desa Muck | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji.pdf
ISBN
3501297488241

OPIS

Medved Lovro je radoveden kosmatinec, ki neverjetno rad pohaja naokoli, še bolj kot to pa rad prisluhne dobrim zgodbam, sploh če so pravljice. Tokrat se je odpravil na čisto poseben potep po Sloveniji, na katerem je spoznaval slovenske pravljice in pripovedke. Tiste, ki so nanj napravile največji vtis, se je odločil deliti tudi z vami. Ste za pravljično dogodivščino? Zagotovo je ne boste obžalovali!

Pri založbi JSKD je izšel prvenec Uršljanke 2016 Eve Markun z naslovom Menažerija, pri založbi Kartografija pa slikanica Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji Dese Muck. 041 670 666 (vsak delavnik 9h-16h). Menu 0.

Besedilo je prišlo izpod peresa naše priljubljene pisateljice in publicistke Dese Muck, za bogate ilustracije pa je poskrbel eden naših najbolj priznanih ilustratorjev, karikaturistov in striparjev Marjan Manček, ki je prvotni zemljevid Slovenije tudi ustvaril. Lik medveda Lovra, ki je nastal pod spretnimi umetniškimi rokami legendarnega ustvarjalca Marjana Mančka, so si na založbi Kartografija zamislili že pred leti. Takrat so namreč izdelali zem ljevid Slovenije za otroke, ki najmlajše ob spremstvu medveda Lovra vodi po naši deželi, jim ob tem odkriva največje znamenitosti ter jih obenem ... Pravljica: Pravljično potepanje medveda Lovra po Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE