Okrepite si možgane

Okrepite si možgane - Joel Levy | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joel Levy
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Okrepite si možgane.pdf
ISBN
8482481644738

OPIS

Se ne morete spomniti gesla spletne strani ali imen ljudi, ki ste jih bežno spoznali na večerji?Ta knjiga vam ponuja intenziven program z vajami in ugankami, oblikovanimi za krepitev vseh razsežnosti miselne zmogljivosti, da se boste lažje spopadali s takšnimi izzivi. Poleg tega vsebuje tehnike in nasvete za reševanje kognitivnih zagat, s katerimi boste dobili znanje in samozavest za premostitev intelektualnih ovir v življenju.

Pri bolečinah v sklepih, sploh pri bolečinah v kolenih, pa si lahko pomagate tudi sami in sicer tako, da […] Z zdravim jutranjim napitkom se lahko hitro okrepite, si povrnete energijo in dobro počutje ter se zaščitite pred številnimi boleznimi, tudi pred rakom. Ta zeleni napitek vas bo prebudil bolje od jutranje kave, zelo pozitivno pa bo deloval na zdravje.

Redna cena: 22,95 € Skrij Poglej več. Deli: Količina- ... OKREPITE SI MOŽGANE << prejšnji izdelek.

POVEZANE KNJIGE