Najlepše pravljice z vseh koncev sveta

Najlepše pravljice z vseh koncev sveta - Stefania Leonardi Hartley | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stefania Leonardi Hartley
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Najlepše pravljice z vseh koncev sveta.pdf
ISBN
2981408853143

OPIS

Prekrasna knjiga s čudovitimi ilustracijami in z nepozabnimi junaki tradicionalnih zgodb in osupljivih legend z vseh koncev sveta.

V pisani knjigi Svetovnih pravljic boste lahko prebrali sto pet najlepših pravljic z vseh koncev sveta, od Evrope in Azije do tihomorskih otokov. Pravljice o vilah z vsega sveta. Zbirka čudovitih pravljic o vilah, zbranih z vseh koncev sveta: Kitajske, Francije, Sardinije, Škotske, Anglije, Portugalske, Bolgarije in Bližnjega vzhoda.

Afriške pravljice Ljudske pravljice in pripovedke so ena tistih literarnih vrst, ki se prikradejo tako v otroška srca kot tudi v srca odraslih, sploh tistih, ki iz svojega domišljijskega sveta še niso spodili pravljičnih in mitoloških bitij ter drobnih skrivnosti narave in vseh živih bitij v njej. V knjigi je 23 uspavank z vsega sveta, ki so zapisane v izvirnem jeziku (kmerščini, kitajščini, različnih afriških jezikih, korejščini, hebrejščini, japonščini, ladinu, različnih kreolskih jezikih, poljščini, portugalščini, ruščini, ukrajinščini in jidišu Posnetki pravljic in pesmi, ki so prispeli z različnih koncev sveta ob 2. aprilu, mednarodnem dnevu knjig za otroke, so zbrani tudi na spletni strani slovenske sekcije IBBY.

POVEZANE KNJIGE