Med in mleko

Med in mleko - Rupi Kaur | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rupi Kaur
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Med in mleko.pdf
ISBN
6149092128411

OPIS

Izjemna svetovna uspešnica mlade (rojena leta 1992) kanadske pesnice, pisateljice in ilustratorke indijskega porekla, Rupi Kaur. Leta 2014 jo je sprva izdala v samozaložbi, pozneje pa z njo dosegla svetovno slavo ter vrhove lestvic branosti (New York Times). Po svetu je bilo doslej prodanih več kot milijon izvodov. Mleko in med je knjiga poezije in proze o preživetju, izkušnjah nasilja, zlorabe, ljubezni, izgube in ženskosti. Razdeljena je na štiri poglavja, vsako pa ima svoj namen, vsako se sooča z drugačno vrsto bolečine in celi drugačno srčno rano. Knjiga bralca popelje skozi najbolj grenke trenutke v življenju in tudi v njih poišče sladkobo. Ta je namreč povsod, če smo le pripravljeni iskati.

Negovalni režim 3-4-5-6-7 je najboljša izbira za obnovo poškodovanih las zar A1 in A2 mleko sta dve vrsti mleka, razvrščeni glede na vrsto beta-kazeina v mleku. Zato glavna razlika med A1 in A2 mleko je to A1 mleko vsebuje A1-kazein, medtem ko mleko A2 vsebuje beta-kazein A2..

Dodaj u korpu-+ Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara. Kako da kupim? ... MED IN MLEKO, lepotne rešitve in trgovina, d.o.o., Breznikova ulica 15, 1230 Domžale.

POVEZANE KNJIGE