Materina senca

Materina senca - Nikola Scott | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikola Scott
DIMENZIJA
4,60 MB
IME DATOTEKE
Materina senca.pdf
ISBN
3144393300952

OPIS

Še ne sedemnajstletno Liz pošljejo na dih jemajoče posestvo Hartland, da bi ji prihranili trpljenje ob pogledu na neozdravljivo bolno mater. Pri premožni družini Shaw se otrese vseh skrbi in preživi nepozabno poletje. Vsi jo v hipu vzamejo za svojo, toda njihov vpliv se izkaže za nevarnega … Štirideset let pozneje je Addie prepričana, da ve vse o nedavno preminuli materi Elizabeth in njunem zapletenem odnosu. Dokler se ne prikaže neznanka, ki trdi, da je njena sestra. Addie je popolnoma osupla: so ji starši res vse življenje lagali?In kako lahko sploh odkriješ resnico o preteklosti, če je edini človek, ki bi ti lahko kar koli povedal, mrtev? Addie mora izvedeti vse o čudovitem poletju, o katerem mati nikoli ni govorila … in o noči, ki je tako usodno zaznamovala življenje mladega dekleta.

Takole se pa pripeljejo k nam. Oranžna bugenvileja-moderna.

2010 Medtem ko je Gledališče Borisa Eifmana ob u... Zeliščne kapljice . Zeliščne kapljice so narejene iz koncentriranih naravnih eteričnih olj.Izdelane so po domačem receptu, in so primerne za večnamensko uporabo: kot ustna voda, kot dodatek zobni pasti pri umivanju zob, za inhalacije, za osvežitev prostora ipd.Širok spekter delovanja je razlog, da so vedno pri roki v domačem gospodinjstvu 3 DRUŽBENE VEDE.

POVEZANE KNJIGE