Marko v težavah

Marko v težavah - Jennifer Moore-Mallinos | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Moore-Mallinos
DIMENZIJA
11,74 MB
IME DATOTEKE
Marko v težavah.pdf
ISBN
6716544650587

OPIS

Marko in Žarko Kralj sta enojajčna dvojčka in najboljša prijatelja, vendar sta zelo različna. Žarko je tih, prijazen in se trudi izogibati prepirom. Marko pa je težaven, prepirljiv in se pogosto znajde v težavah.Marko nikoli ne razmišlja o svojem vedenju, dokler ga njegova prepirljivost ne pripelje v situacijo, ki jo obžaluje. Takrat Marko spozna, da imajo lahko konflikti trajne posledice. Ali se bo Marko spremenil in se začel izogibati težavam?Zgodba prikaže, kaj se zgodi, ko prepir uide izpod nadzora, in zakaj je pomembno, da mladi poznajo načine za reševanje konfliktov.

Rad sprejema nove izzive, pri katerih pride v ospredje njegova odločnost in strast do dela ... Marko in Žarko sta enojajčna dvojčka: Žarko je tih, prijazen in se trudi izogibati prepirom, Marko pa je težaven, prepirljiv in se pogosto znajde v težavah. Marko se na vrat na nos sporeče z otroki na igrišču, pri čemer eden izmed dečkov pade in si izbije dva zoba.

In štirinožni prijatelj Dante je vedno z mano. Poleg dela z osebami obvladujem prav spodobno še les, jeklo, kamen in kompozite, sem letalski modelar, jadralec in veslač, ljubitelj malih količin dobrih vin in hrane (ne slik na krožniku ... dr.

POVEZANE KNJIGE