Kosmati krimič

Kosmati krimič - Nejc Juren, Izar Lunaček | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nejc Juren, Izar Lunaček
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Kosmati krimič.pdf
ISBN
3991914474462

OPIS

Vse se začne z izginulimi »plenilskimi« filmi. Med njimi je tudi eden, v katerem nastopa mlada žena uglednega sodnika. Zasebnega detektiva Mannyja – žirafo, kajpada, najbolj melanholično in plemenito izmed divjih živali – iskanje vodi globoko v podzemlje, ki je trdno v kopitih povodnih konj, ter v mreže plenografske industrije, ki zadovoljuje surove potrebe mesojedcev. To ni ne zgodba o počlovečenih živalih ne zgodba o pozverinjenih ljudeh, to je čisto nov svet Izarja Lunačka in Nejca Jurna – in šele začetek napete dogodivščine ...Kosmati krimič je pod naslovom Animal Noir izhajal pri ugledni ameriški založbi IDW ter prejel številne navdušene recenzije in bralce po svetu.

... Nejc Juren, Izar Lunaček - Kosmati krimič Vse se začne z izginulimi »plenilskimi« filmi. Med njimi je tudi eden, v katerem nastopa mlada žena uglednega sodnika.

A kaj ko težave levov, nilskih konj in zeber še nikoli prej niso bile tako sumljivo podobne človeškim. Strip je leta 2017 izšel v Ameriki pri založbi IDW, nato pa ga je istega leta v slovenščini izdala še Cankarjeva založba pod naslovom Kosmati krimič. Je tudi soustanovitelj in organizator Stripolisa (2012-), Stripolisfesta oziroma Tinte (2013-) in striparne Pritličje (2014-). Vse se začne z izginulimi »plenilskimi« filmi.

POVEZANE KNJIGE