Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih

Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih - Françoize Boucher | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Françoize Boucher
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih.pdf
ISBN
7415258730988

OPIS

Avtorica Françoize Boucher se s svojim edinstvenim humorjem v besedi in sliki loteva večno aktualnih tem medčloveških odnosov, starševstva, prijateljstva in ljubezni. Provokativen, absurden, poetičen humor, ki se resnih in univerzalnih tem loti na zabaven, dobrodušen način, a hkrati ne izgubi svoje ostrine in močne sporočilne vrednosti.Knjiga je namenjena najstnikom, nad njo pa bodo navdušeni tudi starejši bralci.

K. Rowling ... KNJIGA,KI TI BO KONČNO POVEDALA VSE O PUNCAH IN FANTIH ...

Obe knjigi odlikuje tudi humoren način izražanja, ki pa skozi besedo in sliko ne izgubi svoje ostrine in močne sporočilne vrednosti. Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih Štampar Franci Gojenje in rez sadnih rastlin Avtor. Ravnik David.

POVEZANE KNJIGE