Kako se (na)učiti?

Kako se (na)učiti? - Carol Vorderman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol Vorderman
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Kako se (na)učiti?.pdf
ISBN
5002153511031

OPIS

Učenje je pomembno. Poslušati moramo učitelje in starše, razumeti in zapomniti si moramo podatke, držati se moramo rokov in opravljati preverjanja znanja. Starejši ko smo, večja jekoličina informacij, ki se jih moramo naučiti.Priročnik Kako se (na)učimo prikaže učinkovite pristopite k učenju. S pomočjo nasvetov se boste bolje organizirali, sestavili učinkovitejše urnike, se lažje zbrali, si vsebine bolje vtisniti v spomin in tudi se naučili bolje obvladovati stres. Nazorni primeri in razumljiva pojasnila prikazujejo pozitivne korake, s katerimi lahko sami, po svojih merilih, oblikujete svoj pristop k učenju.Vsak učenec je drugačen in vsak si na svoj način zapomni informacije. Z radovednostjo pri odkrivanju učnih veščin in preizkusov novih tehnik boste odkrili popolnoma nove dimenzije učenja – učenje je lahko tudi zabavno.

Za dober začetek novega šolskega leta vam bo v tokratni oddaji Hudo, strokovnjakinja za učenje razkrila kaj je skrivnost kakovostnega učenja, osmošolci pa bodo z vami delili različne trike, ki vam bodo pomagali pri motivaciji, koncentraciji in boljšemu pomnjenju. Nikoli se ne smeš učiti na pamet, saj to pomeni, da snovi ne razumeš, temveč se je želiš samo čim hitreje zapomniti - in jo tudi čim hitreje pozabiti. Pri učenju na pamet namreč možganov ne daš dovolj časa, da bi snov resnično razumeli. Predlagamo, da si najprej, ko se začnete učiti, predvajate MIDI-zvočni posnetek in prijeme v celoti (pritisnite tipko Z - Začni).Nato se z gumbom "Na začetek" vrnete na začetek skladbe in z miško klikate na gumb Naprej > da se pomikate po eno pozicijo naprej (lahko si pomagate tudi s preslednico ali tipko N vendar se morate z miškinim kazalcem najprej premakniti na tipko "naprej" da ... Kako se učiti.

Preden sezačnemo učiti, je dobro ... Nikar se ne sramujte slabe slovnice in omejenega besedišča - le če boste jezik samozavestno uporabljali, se bo lahko izboljšal. Facebook spreminja nastavitve, zato boste v prihodnje lahko videvali manj vsebin, ki jih z vami delimo na naših straneh.

POVEZANE KNJIGE