Junak njenega srca

Junak njenega srca - Susan Elizabeth Phillips | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Elizabeth Phillips
DIMENZIJA
10,90 MB
IME DATOTEKE
Junak njenega srca.pdf
ISBN
6676396195338

OPIS

On je samotarski pisatelj, čigar domišljija ustvarja srhljive romane. Ona je nesrečna igralka, ki je pristala pri lutkovnih predstavah za otroke. On pozna deset načinov, kako z golimi rokami ubiješ glavnega junaka. Ona pa zna na prav toliko načinov občinstvo pripraviti do smeha. Toda zdaj ji ni do šale. Annie Hewitt prispe na odmaknjeni otok sredi snežnega neurja na koncu svojih moči. Ostala je brez denarja in volje, vendar se še ni pripravljena vdati. V njenem kovčku so lutke, s katerimi si služi kruh: preudarna Cinca, srčna Lumpa, brezobzirni Leon in še druge. Poleg romantičnih romanov, ki jih obožuje, in kančka poguma je to vse, kar sploh še ima. Annie ne bi mogla biti slabše pripravljena na to, kar najde v podedovani hiški na otoku, še zlasti pa ne na moškega, ki živi v skrivnostni hiši na pečini in jo je kot najstnico izdal. Toda zdaj sta skupaj ujeta na otoku in stvari se še zapletejo. Je ta moški še vedno takšna baraba, kot se ga spominja? Glava pravi da, srce pa gre po svoje.Susan Elizabeth Phillips si je s čudovitimi sodob¬nimi ljubezenskimi zgodbami, ki izvabljajo vzdihe in smeh, pridobila oboževalce po vsem svetu. Je edina, ki je štirikrat dobila nagrado za naj knjigo leta ameriške zveze avtorjev ljubezenskih romanov, obenem pa tudi njihovo nagrado za življenjsko delo. Živi v predmestju Chicaga, je žena, mama dveh odraslih sinov, vneta pohodnica in – v nasprotju z nekaterimi svojimi junaki – kronično nerodna pri vseh športih z žogo.

Priznam, sem razočarana, ker ni bilo tiste iskrive note, ki je značilna za avtorico in čutiti je, da nekaj manjka. Ker pa je v glavni vlogi posebna junakinja s svojimi lutkami, da o precej skrivnostnem junaku ne govorim, je knjiga vseeno nekako berljiva. Phillips, Susan Elizabeth Junak njenega srca [prevod: Petra Piber] Ljubljana: Mladinska knjiga, 2018.

Avtor Susan Elizabeth Phillips. Prevod Peter Piber.

POVEZANE KNJIGE