Drobljenje razdalj

Drobljenje razdalj - Tanja P. Hohler | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja P. Hohler
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Drobljenje razdalj.pdf
ISBN
3875960312296

OPIS

Katja Gorečan: Neke noči neke deklice nekje umirajo;Tanja P. Hohler: Drobljenje razdalj;Nežka Struc: Nihanja;Stojan Špegel: Če ne ve, ve, če ve, ne ve;Nataša Velikonja: Preveč vljudna.Knjige, izdane v knjižni zbirki »Sončnica, vsa nora od svetlobe«, so izbrali Marcello Potocco, Zoran Pevec, Dejan Koban, Ivan Dobnik in Cvetka Bevc.Posebnost razpisa »Sončnica 2017« je v tem, da izbor ni skupinska odločitev žirije, pač pa je vsak član žirije po svoji presoji izbral eno zbirko za objavo.Književno društvo Hiša poezije povezuje pesnice in pesnike, prevajalke in prevajalce, ljubitelje in raziskovalce poezije vseh generacij in zemljepisnih širin. Od leta 2006 izdajamo revijo za poezijo in poetično Poetikon, knjižne zbirke Poetikonove lire, Ginko in Sončnica, vsa nora od svetlobe. Organiziramo pesniška srečanja in branja poezije, sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi revijami, založbami, festivali in umetniškimi ustanovami.

Pesnica, pisateljica, urednica, lektorica, prevajalka, dolgoletna sourednica spletnega pesniškega portala www.pesem.si., kjer je uvedla pesniško obliko brahek. Žirijo so na razpisu prepričali Katja Gorečan z zbirko Neke noči neke deklice nekje umirajo, Nataša Velikonja z zbirko Preveč vljudna, Tanja P. Hohler z zbirko Drobljenje razdalj, Nežka Štruc z zbirko Nihanja in Stojan Špegel z zbirko Če ne ve, ve, če ve, ne ve. 14.11.2017 | 19:00 Predstavitev 5 pesniških zbirk, izbranih na razpisu Hiše poezije: Katja Gorečan: Neke noči neke deklice nekje umirajo Tanja P.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. razdalja v kilometrih med rezultati iskanja na spletu. Sončnica, vsa nora od svetlobe: predstavitev pesniških zbirk natečaja Hiše poezije. 14.11 2017 V torek, 14.

POVEZANE KNJIGE