Čarobno leto 2018

Čarobno leto 2018 - Maja Debevc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Debevc
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Čarobno leto 2018.pdf
ISBN
4355916837172

OPIS

Čarobni rokovnik, pisan in igriv. V njem so skrite tedenske in mesečne čarobne misli, ki jih je Maja izbrala, za leto, ki prihaja. Predvsem pa ima rokovnik prostor za zapiske in koledarček, da si boste lahko zapisali vse pomembne dogodke.Zakaj letos te barve? … ker so to barve ljubezni in v prihajajočem letu si jo zaslužite, kajne?Izbirate lahko med dvema različnima naslovnicama.

V nizozemskem prvenstvu so dva kroga pred koncem na vodilnem položaju, v ligi prvakov pa se jim nasmiha preboj v veliki finale. To je bilo naše leto 2018 v luči popotništva. Nič hudega ne bo, če ponovno napišem, kar sem povedala že tolikokrat poprej: noro smo hvaležni, da smo imeli možnost zopet raziskati toliko čudovitih kotičkov našega planeta.

Izvedela boš - Zakaj so občutki in čustva magnetična ... Hvaležno iz 2018.

POVEZANE KNJIGE