Bulvar hrepenenja

Bulvar hrepenenja - Susan Meissner, Susan Meissner | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Meissner, Susan Meissner
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Bulvar hrepenenja.pdf
ISBN
2174100983128

OPIS

V butiku z vintidž oblačili se po pomoti znajde legendarni klobuk, ki ga je v filmu V vrtincu nosila Scarlett O\\'Hara. Toda zgodba o zelenem žametnem klobuku sega sedemdeset let v preteklost in nas odpelje na popotovanje, očarljivejše od vsakega klasičnega filma …Los Angeles, 1938. Violet Mayfield pride v Hollywood, da bi začela na novo, potem ko se ji porušijo življenjske sanje, da bi postala žena in mati. Zaposli se v filmskem studiu, kjer snemajo spektakel V vrtincu, in spozna skrivnostno Audrey Duvall. Audrey je nekoč že bila na pragu zvezdništva, zdaj pa je Violetina sodelavka v tajništvu in sostanovalka. Audreyjina strast do življenja in njune skupne dogodivščine v Hollywoodu Violet navdušujejo, dokler njuna najgloblja hrepenenja ne trčijo skupaj. To, kar sta Audrey in Violet pripravljeni tvegati vsaka zase in druga za drugo, da bi dobili svoj košček sreče, bo oblikovalo njuno prijateljstvo in prepletalo njuni življenji še daleč v prihodnost.Nov roman priznane avtorice uspešnih knjig Ognjeni šal in Skrivnosti srečnega življenja.

INAYAT KHAN. Umetnost bivanja in razvoja. Naslov: Bulvar hrepenenja.

Toda zgodba o zelenem žametnem k... Bulvar hrepenenja Susan Meissner, ... dokler njuna najgloblja hrepenenja ne trčijo skupaj.

POVEZANE KNJIGE