Božičkov delovni večer

Božičkov delovni večer Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Božičkov delovni večer.pdf
ISBN
7948131671538

OPIS

Božiček je že pripravljen na božič, a s čim naj se zaposli do takrat, ko bo napočil čas za razdelitev vseh daril? Migajoči prstki in praznična zgodba bodo otrokom v pravo zabavo!

Hvala za razumevanje in lepe praznike vam želimo! UČILA Kartonka Božičkov delovni večer | Pikapolonica. V vašem brskalniku je verjetno onemogočen JavaScript.

Walliams, D.: V naši šoli je kača! Suhodolčan, L.: Kuža Luža VOŠČILO »Kar kane z neba, je treba vzeti; Starši, ki so poučeni o otroških boleznih in so nanje pripravljeni, lahko otroku bolje pomagajo. Z zgodnjim odkrivanjem bolezni in dobro preventivo lahko preprečimo številne bolezni, vendar ni družine, ki se ne bi srečevala z zdravstvenimi težavami, manjšimi poškodbami in okužbami. Je pa kljub čarobnosti in sproščenem vzdušju, ki ga pričara tisočero lučk, mogoče na vsakem koraku čutiti komercializacijo, torej željo po zaslužku.

POVEZANE KNJIGE