Zrela za ljubezen

Zrela za ljubezen - Marie Force | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
9,77 MB
IME DATOTEKE
Zrela za ljubezen.pdf
ISBN
7013834669345

OPIS

Grantu McCarthyju je oskar, ki ga je prejel za najboljši izvirni scenarij, uničil zasebno življenje. Ko se vrne domov, na otok Gansett, ugotovi, da je Abby, ženska, s katero bi se moral poročiti, zaročena z drugim moškim. Medtem ko pomaga pri vodenju družinskega podjetja, saj njegov oče okreva po hudi poškodbi, namerava znova osvojiti tudi srce izgubljene neveste.Vendar mu štrene zaplete nadležna Stephanie, ki je zaposlena v restavraciji marine. Ta mu namreč zleze ne le pod kožo, pač pa tudi v posteljo. Ko vmes posežejo še naravne sile in tropska nevihta Hailey odreže otok Gansett od celine, Grant posumi, da Stephanie nekaj prikriva. Kaj mu bo pomenilo več, ko bo enkrat izvedel za njeno skrivnost? Da znova osvoji Abby ali da popravi krivico, s katero se spopada Stephanie?

Zreli ljubezenski odnosi so svobodni in temeljijo na komunikaciji in pogajanjih. Zrela ljubezen, ko prva ljubezen ni vedno v pravem zaporedju Včasih prva ljubezen ni vedno v pravem zaporedju . Obstajajo odnosi, ki se zgodijo v srednjih letih, kar nam omogoča, da odkrijemo čarobne in nepričakovane ljudi, v katerih objemu želimo vzeti zatočišče, ker vonjajo kot dom in njihovi poljubi imajo okus sladkorja in ognja hkrati. Čas za novo ljubezen? To so nasveti za zmenke po razhodu.

S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih ... Zrela ljubezen je tista, ki traja, kajti čeprav je plamen iracionalne ljubezni lahko zelo intenziven, se raztopi v svojem ognju. Zrela ljubezen je ljubezen, ki hrani razumevanje, spoštovanja dveh članov para.

POVEZANE KNJIGE