Z otroki po Namibiji

Z otroki po Namibiji - Janez Tekavc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Tekavc
DIMENZIJA
6,45 MB
IME DATOTEKE
Z otroki po Namibiji.pdf
ISBN
4812412682421

OPIS

Zbrali smo pogum in se vsi skupaj odpravili po Namibiji. Družina petih članov, z otroki starimi sedem, enajst in štirinajst let. Potovali smo od najstarejše puščave Namib do vodne gore Waterberg. Srečali smo gore peska, ki so postale naš najlepši tobogan, in celo vrsto živali, ki so nam dovolile, da smo jih za hip obiskali na njihovem domu. Pred vami so utrinki te poti. Vsaka pot v daljne kraje in vsaka knjiga je predvsem pot k samemu sebi, k temu, da ne pozabimo, da je svet čudež, in da ne izgubimo sposobnosti čudenja.

Načrtovali so sicer tudi vodene sprehode po tej ulični razstavi, ki pa so jih ... Po stopnicah bo otrok najprej hodil z dostopanjem obeh nog na isto stopnico in seveda ob ustrezni opori. Velikokrat se zgodi, da v teh začetnih poizkusih otrok začenja hojo navzgor tako, da se z obema rokama drži opore, ograje in postrani dostopa na stopnice, ko se počuti dovolj stabilnega, močnega, gre tudi naravnost z dostopanjem na ... V tej res neverjetni državi smo preživeli v namibijski jeseni nepozabnih 34 dni (od sredine marca do konca aprila).

V Sloveniji je veliko možnosti, da preživite dan v naravi. Odlične cene letalskih kart za eno priljubljenejših afriških destinacij! V glavno mesto Namibije Windhoek lahko iz Benetk poletite po super cenah z družbo Qatar Airways ter doživite sanjsko pustolovščino že za 434€! Kot smo poročali v zaključku lanskega leta, se na potovanja z omenjeno družbo lahko odpravite brez tveganja, kajti prevoznik je napovedal, da bo potnikom, ne glede na ... Karpatos že za 429€ (let z Brnika + 7 nočitev z zajtrkom) Počitnice na Hrvaškem (Dalmacija, Istra, Kvarner) po ugodnih cenah! Santorini že od 469€ z Brnika (let + 7 nočitev)! Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, … All Inclusive Egipt že od 27.3. naprej iz Ljubljane (čarterji v Hurgado vsako soboto)! Avantura po Namibiji s predelanmi tovornjakom, ki jih vozijo izkušeni afriški šoferji.

POVEZANE KNJIGE