Veveriček posebne sorte

Veveriček posebne sorte - Svetlana Makarovič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Makarovič
DIMENZIJA
8,58 MB
IME DATOTEKE
Veveriček posebne sorte.pdf
ISBN
6444115662174

OPIS

Svetlana Makarovič je vsestranska umetnica in ena najboljših ter najpomembnejših ustvarjalk pri nas. Pred več kot dvajsetimi leti je napisala pravljico o veveričku posebne sorte, ki jo je mojstrsko upodobil Marjan Manček. Otroci bodo ob zgodbi spoznali, da je vsak od nas drugačen in da to bogati naš svet.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Veveriček posebne sorte. In ta veveriček, ki ne more skakljati tako kot vsi drugi, je zaradi svoje drugačnosti sprva izključen iz družbe.

Izvozi v formatu: epub mobi pdf rtf txt Veveriček posebne sorte je naslovni lik in tudi glavni literarni lik živalske zgodbe, ki jo je napisala Svetlana Makarovič. Pravljica je bila tudi uprizorjena v Lutkovnem gledališču Ljubljana v režiji Jaše Jamnika.

POVEZANE KNJIGE