Titeuf. Ljubezen je nagravžna ...

Titeuf. Ljubezen je nagravžna ... - Zep | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zep
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Titeuf. Ljubezen je nagravžna ....pdf
ISBN
3613045977130

OPIS

»Ljubezen je predvsem skrivnostna, zakomplicirana in prav zato nagravžna, ker punc sploh ni mogoče razumeti,« razglablja Titeuf in si zastavlja najpomembnejše vprašanje na svetu: »Kaj je treba storiti, da lahko poljubiš punco?« Zanesljivi viri so mu povedali, da potrebuje \'poljubno orodje\' – toda: kaj je to? Je to nekaj za na kruh namazat\'? Ali to orodje uporabljajo zidarji? Morilci?! Kaj pa, če je to zgolj neko naključno orodje, ki ga je mogoče najti na povsem naključen način? Konec koncev gre za poljubljanje, in to je velika tema pogovorov med Titeufom in njegovimi prijatelji. In Nadja je vsekakor punca, zaradi katere se je vredno potruditi in najti to \'poljubno orodje\'!

Vsak dan, vedno znova in znova. Ker bosta toliko dajala, bosta tudi prejemala. Titeuf je novodobni junak stripovskih albumov, pravi prvak v vedoželjnosti.

Baze COBISS. Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov.

POVEZANE KNJIGE