Tantra

Tantra - Osho | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
12,51 MB
IME DATOTEKE
Tantra.pdf
ISBN
9124889383657

OPIS

V tej uspešnici Osho razpravlja o mističnih uvidih iz starodavnih tantričnih del ter številnih pomembnih tantričnih meditacijskih tehnikah, ki so za sodobnega iskalca enako pomembne, kot so bile za iskalce v davnini.Osho v to kompleksno temo vnaša svojo edinstveno mešanico modrosti, humorja in izzivalnega navdiha.Mistik lahko prenese izkušnjo le, če si pripravljen, da jo sprejmeš; lahko dovoli, da se to zgodi tudi tebi, če si to dovoliš tudi sam; če si dovzeten in odprt zanjo.

When you practice tantra, you're connecting your body, mind, and soul. Tantra je sestavljena iz dveh besed, ki izhajata iz jezika sanskrt in sicer: »Tanot« - širiti in »trayati« - osvoboditi se. Je filozofski sistem celostnega razvoja in splošne blaginje, star več tisoč let, ki teži k razvoju fizičnega, mentalnega, duhovnega in čustvenega nivoja.

Starting at 06:05 01/03/2021 PH time, we will perform a server maintenance. The maintenance duration will be 12-24 hours. Tantra Yoga is our core module representing the foundation of authentic tantric knowledge.

POVEZANE KNJIGE