Skrivni dnevnik za fante

Skrivni dnevnik za fante Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik za fante.pdf
ISBN
8018871657565

OPIS

Tim Žedal te vabi, da se mu pridružiš! Postani velik pustolovec, raziskovalec morskih širjav, tajni agent in zasebni detektiv. V tem skrivnem dnevniku, ki je samo za fante, boš našel:- dnevnik, ki ga lahko dopolnjuješ in vanj zapisuješ zaupne podatke- osebnostne teste, s pomočjo katerih boš odkril svoj pravi profil pustolovca- življenjske nasvete in trike za različne misije, na katerih se boš izkazal kot junak- beležke, v katere boš zapisoval vsakodnevne … in razburljive dogodivščine!

Ker je videl enega takega pri prijatelju in je z njim letal nad hišami in je bil nasploh najpomembnejši na vasi. SEZNAM KNJIG ZA DOMAČE BRANJE 5. RAZRED ŠOL.

kaj sta kompliment ali empatija). Skrivni leksikon za fante Published on May 23, 2012 Skrivni leksikon za fante od A do Ž razloži fantom vse, kar hočejo vedeti, pa si niso upali vprašati (npr. o spolnosti), in vse, kar je dobr... Objavo dnevniških zapiskov je sprožila akcija ministra za zdravje, ki je leta 2015 mladim zdravnikom skušal vsiliti novo kolektivno pogodbo, zaradi katere so se zdravniki odločili za stavko, vladni propagandni stroj pa jih je obtožil pohlepa.

POVEZANE KNJIGE