Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let

Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let - Hendrik Groen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hendrik Groen
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let.pdf
ISBN
9601976736852

OPIS

Novi dnevnik prisrčnega junaka Hendrika Groena!Hendrik Groen je svoj prvi dnevnik objavil leta 2014 in se takoj prikupil bralcem. Na Nizozemskem je postal pravi fenomen – ima profil na Facebooku, dobil je svoj klub oboževalcev, po knjigi so posneli tudi televizijsko serijo. Navdušen odziv – knjiga je izšla v 25 državah – je simpatičnega starostnika spodbudil k pisanju dnevniškega nadaljevanja.Člani kluba Starine, ne pa crkovine v novem letu sklenejo, da ne bodo iskali le novih kulinaričnih in izletniških doživetij, temveč se bodo tudi družbeno angažirali. S premišljeno kampanjo bodo prevzeli odbor stanovalcev in se postavili po robu samovoljni direktorica doma …Hendrik z značilnim, na trenutke pikrim humorjem jemlje na muho sostanovalce, vodstvo, svoje prijatelje in starost na splošno, pri čemer ne prizanaša niti sebi.

SKRIVNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA,STAREGA 85 LET SKRIVNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA,STAREGA 85 ... Cena: 14,99 EUR II KNJIGA: Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let Prodam knjigo Skrivni dnevnik Henrikaa Groena, starega 85 Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4 (v originalu nizozemsko Pogingen iets van het leven te maken: Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83¼ jaar) je roman, ki ga je leta 2014 izdal nizozemski pisatelj Peter de Smet pod psevdonimom Hendrik Groen..

Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 85 let - Do konca se živi (Žepnica) Mehka - 26. apr 2018.

POVEZANE KNJIGE