Siva dama

Siva dama - Sabina Štrubelj | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabina Štrubelj
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Siva dama.pdf
ISBN
1547036033112

OPIS

Lana je vihrava lepotica, ki zaradi dolgega jezika ne utegne obdržati nobene službe. Ko se zaposli kot pomočnica direktorja, je videti, da se ji je vendarle nasmehnila sreča – a vse le ni tako rožnato. Z direktorjem se ne preneseta, ob tem pa jo bega še skrivnostna dama v sivem, ki v Lanini glavi riše vprašaj za vprašajem. Kdo je? Zakaj je videti, da ve vse o njej? Zakaj ji pomaga? Predvsem pa – kaj ima za bregom?

uri ... View the profiles of professionals named "Siva Dama" on LinkedIn. There are 7 professionals named "Siva Dama", who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities. View the Profiles of people named Siva S Dama on Facebook.

Izkaže se, da je siva dama v resnici Aleksova žena, ki umira za rakom in možu prikriva svojo ... Siva Dama. V Sivi dami boš poslušala o jezikavi Ljubljančanki Lani, ki nikoli ne obdrži službe.

POVEZANE KNJIGE