Sedem pisem iz Pariza

Sedem pisem iz Pariza - Samantha Vérant | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Vérant
DIMENZIJA
11,47 MB
IME DATOTEKE
Sedem pisem iz Pariza.pdf
ISBN
3391496679404

OPIS

Samanthi Verant življenje pri štiridesetih razpada. Loči se od svojega moža, ostane brez službe in v dolgovih, zdi se ji, da je obtičala, … dokler ne najde sedem starih ljubezenskih pisem, ki ji jih je napisal seksi Francoz Jean-Luc, ki ga je pri devetnajstih letih spoznala v Parizu. Poišče ga na spletu in hitro ugotovita, da strast, ki sta jo začutila pred dvajsetimi leti, še ni zbledela. Samantha ve, da bi bilo noro poleteti v Francijo k moškemu, s katerim je v raziskovanju mesta preživela le 24 nepozabnih, nespečih ur, pa vendar je nekaj tako norega čakala vse svoje življenje.

Leto posnetka 1943 je bilo leto težkih usod in naglih preobratov. Kaj se je zgodilo z otrokom v trebuhu? I.

Lastno življenje : srečanje z Zofko Kveder ... Sedem pisem iz Pariza : spomini Pregl, Sanja Tisti dan Po dveh letih življenja v komuni se je slikarka zaradi mnogih razočaranj iz Pariza vrnila v Ljubljano.

POVEZANE KNJIGE